El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El grup de Castalla, Pellikana diu adéu a 10 anys de música

El grup de Castalla, Pellikana diu adéu a 10 anys de música / Pellikana
L'última gira ha sigut la de Viure Tour

El grup de música de Castalla, Pellikana diu adéu a la seua afició amb la seua última gira, Viure Tour, després de 10 anys gaudint de la seua passió.

Pellikana, el grup de música de Castalla, apaga les llums per sempre després d'un any en el qual han acabat la seua última gira, Viure Tour.

El grup de joves castellonencs, va nàixer l'any 2008 i ha anat creixent fins a consolidar-se dins el panorama musical valencià.

Durant aquest últim any han treballat molt intensament per poder portar endavant tot el projecte, amb assajos i molts canvis per adaptar-se a les noves cançons, sempre baixant de cada escenari agraïts per saber que la seua afició gaudeix amb ells. No obstant i això, aquest any no ha complit les expectatives del grup i això ha tingut conseqüències i la seua motivació ja no és la mateixa de sempre.

Pellikana s'emporta un record dolç i un grapat de moments que guardaran a la maleta i que mai oblidaran, perquè les seues cançons sempre seran la seua banda sonora.

El grup dóna gràcies a tots els qui l'han escoltat, els qui han estat baix de l’escenari donant-los suport, els qui han compartit la seua música amb amics, familiars, alumnes, ajuntaments... i a moltes persones i institucions més.

Una notícia trist però a la volta gratificant de saber que aquests grup ha gaudit de cada moment viscut als escenaris de moltes ciutats d'Espanya.