El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Grup de Danses Carrascal celebra la Setmana de Cultura Popular

Des del 23 al 30 de setembre hi ha previst una varietat d'activitats

El Grup de Danses Carrascal ha preparat una setmana plena d'activitats amb motiu de la XXIX Setmana de Cultura Popular.

Les activitats van començar amb la tradicional Mostra de Dolçaines i Tabals el diumenge 23 de setembre. Van participar diferents grups instrumentals, que van tocar durant el matí a la Glorieta.

La programació continuarà al dimecres 26 de setembre amb dos activitats pensades per als més menuts de la família, i és que l'agrupació de danses ha organitzat un taller de treballs manuals des de les 17.30 h fins a les 19.00 a la seu del Grup de Danses Carrascal a la Plaça de Ramon y Cajal. A més, també es realitzarà a partir de les 18.30 h també a la seu, un contacontes a càrrec de la Bruixa Xocolata (Silvia Colomer).

El dijous 27 de setembre, serà el moment de realitzar els "Balls a la Plaça". Serà un acte obert a tot el món per a gaudir i aprendre dels balls tradicionals. La música estarà a càrrec dels dolçainers de la Cordeta i la Rondalla i l'activitat començarà a les 20.15 h a la Plaça de Dins.

El següent dia de la programació serà el dissabte 29 amb l'Aplec de Danses, en el qual participaran diferents grups de danses regionals d'Espanya en una cercavila que començarà a les 18.30 h per Sant Nicolau fins a la Plaça d'Espanya, i seguidament, a partir de les 19.30 h actuaran a la Plaça de Dins.

Finalment al diumenge 30 de setembre, serà el moment de les actuacions de tots els grups que hi ha al Carrascal, des de els més joves, fins als més veterans.