El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Grup de Danses Carrascal prepara una nova edició de la seua Setmana de Cultura Popular

Aquest primer cap de setmana d'agost el Grup de Danses Carrascal visitarà San Lorenzo de El Escorial, per participar en el 'XIV Festival Folklórico Nacional'

Com tots els estius, el Grup de Danses Carrascal prepara la 29 edició de la Setmana de Cultura Popular i amb l'objectiu de convidar altres poblacions i comunitats, és necessari fer participar en altres ciutats. Per això, aquest Grup, ha acudit a Planes, i han participat al 'II Intercanvi de Danses de Planes', dins de la XV Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals.

Ara, toca anar més junt, a San Lorenzo de El Escorial, per participar en el 'XIV Festival Folklórico Nacional' organitzat pel Grupo Folklórico Aldaba. Concretament serà aquest primer cap de setmana d'agost, quan el Grup visitarà el monestir de El Escorial i participarà en la vesprada en la cercavila i festival organitzat al parc de El Escorial amb la música de les dolçaines i tabals de La Cordeta, Grup de Dolçainers i Tabaleters. Un total de 50 membres entre els dos grups.

Més entrat el mes d'agost, el dia 15, el grup de danses continuarà la tradicional visita al Preventori, i per tancar el mes d’agost, el diumenge 26 aniran a Gorga, per a fer un muntatge de Dansa-Teatre a la plaça major de Gorga.