El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Grup de Danses Carrascal reivindicarà la classe obrera durant el Pregó de la festa

Pregó Fira Modernista 2019 / AM

En finalitzar l’acte del pregó que tindrà lloc el divendres 20 i amb l’aparició de Donya Amàlia, a partir de les 19.30 h, diferents integrants del Carrascal aniran vestits amb indumentària de treballadors de diferents oficis per tal de fer un homenatge que represente la classe obrera i tot el que va fer Donya Amàlia per ells.

El Grup de Danses Carrascal participarà en diverses activitats durant la Fira Modernista 2019, però una de les que cal destacar són les danses que tenen preparades per tal de reivindicar la figura de la classe obrera.

En finalitzar l’acte del pregó que tindrà lloc el divendres 20 i amb l’aparició de Donya Amàlia, a partir de les 19.30 h, diferents integrants del Grup de Danses aniran vestits amb indumentària de treballadors de diferents oficis per tal de fer un homenatge a la classe obrera i tot el que va fer Donya Amàlia per ells.

Per a fer possible aquest acte, del  Carrascal ha volgut apropar-se el màxim possible a la realitat de finals del segle XIX i primers del segle XX, prestant la màxima atenció a les vestimentes que es portaran durant la representació.

Cal destacar també que el grup col·laborarà activament en l’exposició organitzada pel CAEHA i que permet a la gent visitar la casa de Donya Amàlia.