El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Grup de Danses Carrascal torna a la Fira Modernista 2019

Germán Mollá, Grup de Danses Carrascal / Ajuntament d'Alcoi

La inauguració de la fireta, un aplec de dolçaines, ajudes a establiments i més, seran algunes de les activitats del Grup de Danses Carrascal.

Ha arribat el moment de què es coneguen les noves i tradicionals accions que es celebren per a la Fira Modernista 2019, la qual tindrà lloc des del 16 fins al 22 de setembre. En aquest cas, les activitats que es comentaran seran les que duran a terme el Grup de Danses Carrascal.

Per una part, es portara a terme unes ajudes per a tots els establiments que vulguen participar, i en el que li aportaran aparadors atractius, treballant tant amb la roba, decoració i altres per tal de donar una apariencia modernista. I per altra part, com aquest any la temàtica principal la figura de Donya Amalia, es realitzara una representació tant d'ella com del seu context.

La primera representació es podrà gaudir abans del pregó, a les 19:00 en Sant Tomàs, fins a l’Ajuntament on es farà el pregó i, de seguida, la desfilada fins a la Placeta de Ferrandis i Carbonell.

A més, cal destacar que el Grup de Danses Carrascal, com a altres anys, el dissabte al matí, seran els encarregats de realitzar la inauguració de la fireta modernista, a La Glorieta, amb una representació inclosa.

Cal destacar una novetat, que en aquesta edició hi haurà un aplec de dolçaines a La Glorieta, on actuaran 3 colles, la Asociación Cultural Buxainas Cedeira de A Corunya, la Degollà i la Cordeta.

Estigueu atents a totes les novetats de la Fira Modernista, que vindrà carregada de novetats i activitats per a tota la setmana de setembre.