El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Grup de Danses Sant Jordi participarà en la Fira Modernista amb una innovadora proposta de dansa teatralitzada

La sisena Setmana Modernista es celebrarà a Alcoi del 19 al 25 de setembre de 2022.

Mitjançant la dansa teatralitzada, el Grup de Danses Sant Jordi representarà les festes de Barxell el dissabte 24 de setembre a la plaça d'Espanya.

El Grup de Danses Sant Jordi ha presentat la seua proposta per la sisena Setmana Modernista d'Alcoi, que tindrà lloc entre el 19 i el 25 de setembre d'enguany. En aquesta ocasió, el grup de danses s'ha inspirat en els xafardeigs populars sobre les festes de la partida de Barxell per a representar una dansa teatralitzada.

Tal com conta Mariola Reig, presidenta del Grup de Danses Sant Jordi, "hem investigat molt a l'hemeroteca i preguntant a fonts personals per a identificar personatges reals que traurem a la nostra actuació, on també mostrarem les desigualtats socials que es vivia a l'epoca".

Aquesta interessant posada en escena, representant la Festa dels Fadrins de Barxell es podrà gaudir el dissabte 24 de setembre, a les 18h, a la plaça d'Espanya.

Lorena Zamorano, regidora de Turisme, ha agraït al grup de danses per "la seua col·laboració amb l'Ajuntament d'Alcoi, proposant diverses iniciatives per a dur endavant. Esperem treballar de costat per molts anys més".