El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El grup de teatre Tesalín del col·legi SVF estrena Mulan amb la participació de 130 xiquets i xiquetes

L’obra serà els pròxims divendres 17 i dissabte 18 de març a les 19h al Teatre del Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer.

Des de l'organització es volia potenciar la presència d'una protagonista femenina. L'elecció de Mulan no és fortuïta, ella representa la valentia i fortalesa al fer-se passar per son pare per anar a la guerra.

El grup de teatre Tesalín del col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer d’Alcoi, prepara cada any una representació en la que participen tots els xiquets i xiquetes que realitzen teatre com a activitat extraescolar. Cada any preparen una nova obra en la que participen tots, tinguen l’edat que tinguen, i omplin quasi sempre la totalitat de l’espai de butaques.

L’obra serà els pròxims divendres 17 i dissabte 18 de març a les 19h al Teatre del Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer.

En aquest 2023, Tesalín ha preparat l’obra ‘Mulan’, en la que apareixen un total de 130 alumnes d’entre 5 i 16 anys. La seua presidenta, Noemí Fraj, ha explicat que buscaven una protagonista femenina: “Mulan representa la valentia, es una princesa atípica”. En aquesta adaptació, la protagonistam a diferència de en la pel·lícula de Disney original, es fa passar per son pare.

Mulan està presententada per Elena Vitoria. Mentre que la resta de personatges secundaris estan representats per: Tito de Horte (Mushu), Andrés Nacher (el capità) o Miguel Molina (Sanlluc, ‘el malo’).

Per primera vegada han tret a la venta la totalitat del teatre, tant el pati de butaques com l’amfiteatre de dalt. Pel moment el pati de butaques està pràcticament complet, i també dos files de l’amfiteatre. Esperen poder omplir-lo pràcticament sencer. La venta d’entrades, com a novetat, es pot fer online a aquest enllaç, fins el mateix dissabte de la representació.