El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El grup empresarial alcoià, Germaine de Capuccini supera el beneficis del any passat en un 18%

El grup empresarial alcoià, Germaine de Capuccini supera el beneficis del any passat en un 18% / Germaine
El seu èxit és gràcies al Pla d'Internacionalització en el qual s’hi han immers en el 2017

Germaine de Capucini, el Grup Empresarial espanyol de cosmètica professional, nascut a Alcoi, supera la seua facturació de l’any passat i continua creixent a poc a poc

El grup empresarial alcoià, Germaine de Capuccini despunta, superant els 30 milions d'euros marcats com a objectiu. Ha incrementat el 18% respecte a l'any anterior, amb un total de 32.037.000 €.

Aquest èxit probé principalment del Pla d'Internacionalització al qual s’ha immers amb el nou mercat a la Xina que li permetrà la seua expansió en tot el territori a mitjà termini.

El Director General de la signatura, José R. Giner, afirma que “El nostre nou partner a Xina posseeix un gran potencial i posicionament estratègic en el país, per la qual cosa esperem obtenir resultats a curt termini. Ens fixem la zona Àsia-Pacífic com a futur prometedor de creixement per a la nostra signatura.”

I per la seua part, el president Raúl Vidal, diu que “Hem superat amb escreix el nostre objectiu de facturació. Aquest increment es deu a la nostra Estratègia 'Internacionalització iniciada en 2017 i a la nostra inversió en R+D+i que ens permet ser dinàmics i oferir tractaments capdavanters adaptats a les tendències del mercat.”

A tot axó, se sumen dos grans projectes: l'adquisició d'AINHOA Cosmetics i la compra de la distribuïdora belga Saisons, l'actual filial belga que ja ocupa el segon lloc en vendes internacionals i que enguany ha inaugurat noves instal·lacions en Tilburgo, Països Baixos.

El Grup empresarial alcoià és innovador i sòlid i està en plena expansió, que oferint productes avantguardistes i serveis de qualitat a tots els seus clients.