El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El grup empresarial BNI AVANZA Alcoi celebra la seua reunió 300

Membres de BNI AVANZA Alcoi durant la reunió número 300.

BNI (Business Network International) disposa de més de 230.000 membres (empresaris o representants d'empreses) i té 8.211 grups en 70 països.

Amb sis anys a l'esquena el grup BNI AVANZA Alcoi pot presumir d'haver celebrat 300 reunions; un temps en què d'acord als seus càlculs han generat més de 12 milions d'euros en facturació i al voltant de 25.000 oportunitats de negoci. Aquest grup de 40 empresaris es reuneix cada dijous de 6.30 a 9 h a la sala Àgora, on mantenen les seues sessions de negoci.

Respecte a l'hora d'inici de les seues reunions, el seu fundador, l'advocat Rafa Moya, diu el següent: "A aquestes hores no sonen els telèfons, no interrompen els proveïdors o clients. A més, ens agrada sentir que mentre la competència dorm nosaltres ja estem fent negocis". Moya també destaca "l'alt grau de compromís amb el grup i els seus companys aconseguint ser millors empresaris, que les seues empreses siguen millors i que la zona de l'Alcoià-Comtat tinga un millor futur".

L'actual president del grup, Miguel García, considera que "és imprescindible que els empresaris d'avui estiguen en permanent contacte amb altres empresaris. Col·laborar i aprendre uns d'uns altres és essencial per a situar-nos per davant en el mercat o com a mínim per a no anar per darrere. Pertànyer a aquest grup ens permet aquest tipus d'avantatges".