El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Grup Excursionista Ratot compleix 50 anys

Per a celebrar el mig segle aquest grup d’esportistes de muntanya realitzaran diferents activitats al llarg de l’any.

El Grup Excursionista Ratot està d’aniversari, i és que fa 50 anys que va nàixer gràcies a 24 joves muntanyers, espeleòlegs i escaladors que van fundar aquest grup. Ara volen celebrar-ho amb tots i és per això que han preparat una mena d’activitats que duraran durant tot aquest any.

La primera d’aquestes activitats ha sigut participar portant la torxa dels Esports 3D, i a més, també hi haurà una exposició amb fotografies i projeccions dins de les activitats programades per als Esports 3D.

En setembre, el dia 14, continuarà la celebració amb una carrera per la muntanya amb un recorregut d’aproximadament 13 km. També en aquest mes es realitzarà des del dia 23 fins al 29, un curset d’orientació per la muntanya.

Des del 28 d’octubre, fins al 3 de novembre es realitzarà una setmana amb diferents projeccions de muntanya que estaran comentades pels seus protagonistes.

Per a finalitzar amb l'any del 50 aniversari, novembre tancarà aquesta celebració amb dos activitats. La primera d’elles serà el dia 9 amb una xarrada/projecció a càrrec de Carlos Soria, un muntanyer veterà de 80 anys. Per a finalitzar, el dia 30 de novembre es realitzarà una “Jornada de Germanor de 50 aniversari” a La Safranera en la qual es realitzaran excursions, escampilla, dinar, i la presentació del llibre “Les imatges del Ratot”.