El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rozalén i el Ballet Rus, algunes de les actuacions més cridaneres de la programació trimestral del Calderón d'Alcoi

El grup Rozalén, atracció per al Teatre Calderón

A la programació també es pot veure part de la de l'any 2019

La programació és des d'octubre fins al mes de desembre inclou teatre, dansa i música rock. Arranca fort el Teatre Calderón en l'últim trimestre d'any

El Teatre Calderón d'Alcoi ens presenta la nova programació que portara durant el mes de setembre fins a desembre, i es que al parèixer aquesta temporada té una gran varietat d'actuacions i espectacles, per cosa que seria bona idea plantejar-se passar una estona algun dia per a poder gaudir d'alguns dels esdeveniments que presenten. Alguns dels destacats són:

Durant el mes d'octubre es podrà gaudir de 'PI', un espectacle de dansa realitzat per Otradanza, el dia dissabte 6 d'octubre a les 19:00; 'Kailo', una actuació de teatre organitzat per Yapadú Produccions per al dia dissabte 13 d'octubre, a les 18:00 i les 19:30; més endavant un concert de Rozalén, per la seua gira 'Cuando el río suena', el dijous 18 a les 21:00, i per a tancar el mes, 'Pluja', on la música i el teatre s'uneixen amb la mà de Guillém Albà i Clara Peya, el dissabte 27 a les 19:00 i 20:30.

Per a novembre tindrem un ballet organitzat pel Ballet Nacional Rus, concretament el ballet de 'La Bella Dorment', per al diumenge 4 a les 18:30; també hi haurà un concert de rock on es repassarà tota la música que va canviar el món a 'The histoy of Rock', el diumenge 11 a les 19:00, i com a últim per a destacar és l'obra 'Muerte en el Nilo', de Concorde & Diffusio, previst per al divendres 16 a les 20:30.

Cal dir que aquestes no són totes les actuacions, solament són una selecció dels més destacats. Si esteu interessats, podeu visitar la programació del Teatre Calderón d'Alcoi per a veure quins dies i espectacles podeu anar a veure-ho.