El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Grup Scout Mafeking d’Alcoi inaugura el seu 50 aniversari amb una exposició fotogràfica

Cartell esposició fotogràfica
  • L'exposició s'inaugura el pròxim dijous 17 de març a les 20.30 h en l'última planta del Centre Comercial Alzamora i estarà exposada fins al 15 d'abril.

El Grup Scout Mafeking d’Alcoi és un grup juvenil que va nàixer l'any 1972. Enguany, amb motiu del seu 50 aniversari, han organitzat diferents esdeveniments. El primer d’ells consisteix en una exposició fotogràfica en el Centre Comercial Alzamora.

El Grup Scout Mafeking d’Alcoi està d’aniversari. Enguany fan 50 anys des de la seua creació i han organitzat diferents activitats per a celebrar-ho. La primera d’elles consisteix en una exposició fotogràfica situada a l’última planta del Centre Comercial Alzamora. La mostra s’inaugurarà el pròxim dijous 17 de març a les 20.30 h i estarà exposada fins al 15 d'abril.

Des de la seua fundació, han passat pel Grup Scout Mafeking diferents generacions de jóvens alcoians i, després de 50 anys el grup continua creixent i tenint la mateixa essència.

Aquest és el primer acte que realitza el grup per a celebrar el seu aniversari, perquè el primer acte anava a ser una acampada aniversari el passat 23 de gener però a conseqüència de la pandèmia es va haver de suspendre. No obstant això, els Scouts ja van exhibir el seu aniversari en les Carnestoltes d’Alcoi 2022, on van rebre el segon premi grupal.