El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El II Festival de Guitarra José Luis González, començarà amb el concert de l'Harmònica Alcoiana

El II Festival de Guitarra José Luis González, començarà amb el concert de l'Harmònica Alcoiana / Cartell
El festival serà del 17 de març, al 19 de maig amb una programació molt amplia

 Torna el Festival de Guitarra José Luis González amb la seua segona edició, i començarà el dia 17 de març amb el concert de l'Harmònica Alcoiana i finalitzarà el dia 19 de maig amb un concert realitzat pel duo format pel guitarrista Alfredo Panebianco i la seua filla, la violinista i xiqueta prodigi, Jennifer Panebianco.

Ja està ací, per segon any consecutiu, el II Festival de Guitarra José Luis González que donarà inici el 17 de març amb el concert de l'Harmònica Alcoiana i finalitzarà el 19 de maig amb un concert del guitarrista Alfredo Panebianco i la seua filla, la violinista i xiqueta prodigi, Jennifer Panebianco

Tots els beneficis que arrepleguen dels donatius que s'arreplegaran en les diferents activitats, aniran destinats a l'Associació del Jesuset del Miracle perquè es compleixen 450 anys del robatori i troballa de les sagrades formes (1568-2018).

Aquest festival ho presenten el Club Rotary Alcoi i l'Associació José Luis González, Amics de la guitarra d'Alcoi, en el 20 aniversari de la seua desaparició amb l'objectiu d'apostar pels més joves i promocionar a guitarristes de guitarra espanyola.

Per a poder dur a terme aquest festival, s'ha comptat amb la inestimable ajuda de l'àrea de cultura de l'Ajuntament d'Alcoi, al costat de Radi Alcoi, Manufactures Alhambra, Nou Cardona Musical i Restaurant Bruno Caruso, a més de la cessió d'espais per part del Conservatori Professional de Música Juan Cantó, l'Hotel Reconquesta i la Cafeteria Casablanca.

Aquest festival començarà amb el Concert de l'Harmònica Alcoiana i tindrà lloc el dissabte, 17 de març a les 19 hores en el Monestir del Sant Sepulcre.

Després el 22 de març a les 20 hores en la Cafeteria Casablanca, tindrà lloc un unConcert de Jazz sobre obres clàssiques, realitzat per Jaume Pedrós Trio i titulat “Sons del meu món”. Hi haurà un donatiu de 9 € per al públic en general, 6 € per a socis de Club de Jazz el Musol i 3 € per als menors de 25 anys.

El 5 d'abril a les 19 hores en l'Hotel Reconquesta, tindrà lloc un Video Forum sobre La vida d'Agustín Barris “Mangoré”.

El 7 d'abril a les 19 hores en el Monestir del Sant Sepulcre, es podrà gaudir del Concert de l'Orquestra Jove de la Província d'Alacant al costat dels guitarristes Rubén Parell i el seu fill Ausias Parell, una jove promesa de la guitarra espanyola.

I entra'n en el mes de maig, es realitzarà un Taller sobre “Acompanyament en la guitarra”, impartit per Paco Rus i dirigit a guitarristes els dies 4 i 11 de maig, a les 17 hores en el Conservatori Municipal Juan Cantó.

El 12 de maig, a les 19 hores en La Capella, es realitzarà un Concert homenatge a José Luis González, realitzat per diferents alumnes del mestre.

I per a finalitzar, hi haurà un concert 19 de maig, a les 19 hores en el Monestir del Sant Sepulcre del duo format pel guitarrista Alfredo Panebianco i la seua filla, la violinista i xiqueta prodigi, Jennifer Panebianco.