El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El II Torneig Internacional de Futbol Base Vila de Cocentaina 2018 'Memorial Juan Richart' es consolida

Participaren 32 equips dividits en 6 categories

Un total de 9 clubs, dividits en 6 categories i fent un total de 32 equips, han participat al II Torneig Internacional de Futbol Base Vila de Cocentaina 2018 «Memorial Juan Richart». CD Contestano, Esides Caramanchel, CD Vedruna, C.D. La Salle, PD Juan XXIII, Salesianos Juan XXIII, Muro CF, CD Alcoyano i el TGFC (Totally Goal Football Club) han gaudit d'una competició que guanya pes després de dos edicions. El  TGFC, per cert, és un equip de Londres que es desplaçà fins Cocentaina amb 70 xiquets de diferents categories per a compartir futbol i experiències amb les diferents entitats futbolístiques comarcals.

Un total de 9 clubs, dividits en 6 categories i fent un total de 32 equips, han participat al II Torneig Internacional de Futbol Base Vila de Cocentaina 2018 «Memorial Juan Richart». CD Contestano, Esides Caramanchel, CD Vedruna, C.D. La Salle, PD Juan XXIII, Salesianos Juan XXIII, Muro CF, CD Alcoyano i el TGFC (Totally Goal Football Club) han gaudit d'una competició que guanya pes després de dos edicions. El TGFC, per cert, és un equip de Londres que es desplaçà fins Cocentaina amb 70 xiquets de diferents categories per a compartir futbol i experiències amb les diferents entitats futbolístiques comarcals.

El regidor d'esports de Concentaina, Saül Botella, va donar "l'enhorabona a tots els participants, i felicità aquesta genial iniciativa que va nàixer en 2016, de la mà del CD Contestano i del TGFC, i que amb l'organització i gestió de German Palací (CD Contestano) i d'Iván Colomer (TGFC) està donant el fruit que hem pogut veure en aquesta segona edició".

Els resultats foren aquests:

• Categoria Infantil: 1. CD Vedruna ◦ 2. Classificat: Esides Caramanchel ◦ 3. TGFC 

• Categoria Aleví: 1. Muro CF ◦ 2. Salesianos Juan XXIII ◦ 3. CD Vedruna 

• Categoria Benjamí:  1. CD Contestano A ◦ 2. CD Contestano B ◦ 3. PD Juan XXIII

• Categoria Prebenjamí 2º any: 1. CD Contestano A ◦ 2. CD Contestano B ◦ 3. CD La Salle

• Categoria Prebenjamí 1º any:  1. CD Contestano ◦ 2. Muro CF ◦ 3. Esides Caramanchel

• Categoria Cadet: Amistós entre el CD Contestano i el TGFC (6-1).