El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El joc, via de motivació en l'aprenentatge a les Carmelites Vedruna

El pròxim curs s'implanta una nova llei educativa, i des del col·legi Carmelites Vedruna ens expliquen com s'han preparat per a l'adaptació. També visitem Educació Infantil al centre, on comprovem com el joc ajuda els xiquets a treballar i entendre conceptes. Tot en un reportatge en vídeo.

Les Carmelites Vedruna ha introduït enguany en Educació Infantil els ambients d'aprenentatge, "una forma de treballar no tan dirigida, molt experimental i molt experiencial", i que utilitza el joc per a treballar nous conceptes.

En el vídeo, la coordinadora d'infantil del col·legi, Ángela Linares, ens explica aquesta manera de treballar en els xiquets, que s'avança un poc a la nova llei educativa que s'aplicarà per al curs 2022-2023 s'aplicarà, de manera progressiva i començant per Infantil i els primers cursos de cada cicle: primer, tercer, i cinqué de primària, i primer de batxillerat. També parlem de la nova llei amb el director pedagògic del centre, Jaume Puchades, i de com han passat aquest tercer i, esperem, últim curs amb les mesures per la pandèmia.

Per cert, que les Carmelites és un dels centres que es planteja el canvi a la jornada continuada, i els pares votaran la decisió el pròxim 11 d'abril.