El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Judo Club Alcoi s'emporta un bronze a la Copa d'Espanya Infantil i Junior

El Judo Club Alcoi durant la Copa d'Espanya a la ciutat de Tortosa.

El Judo Club Alcoi va acudir al certamen, que es va celebrar el cap de setmana del 12 i 13 de gener a la ciutat de Tortosa, amb un gran nombre de participants. Sols Gaizka Porras va obtenir un bronze, però la resta del grup va obtindré un bon rendiment.

El Judo Club Alcoi es va desplaçar el passat cap de setmana (12 i 13 de gener) a la ciutat de Tortosa per a competir a la Copa d'Espanya Infantil i Junior. En la categoria Infantil va destacar Llum Llopis, que malgrat que fora la primera vegada que participava en un campionat d'aquestes mesures va aconseguir una merescuda 7 posició.

En la categoria Junior els judokes Eva, Iván i Joan no van passar del primer combat. Per altra banda, Iker Gómez va tindre un primer combat excel·lent guanyant a uns dels favorits, però va caure al segon quedant-se així sense repesca.

Qui va tindre els millors resultats va ser Gaizka Porras, que competia per primera vegada després d'una lesió, i es va emportar el bronze a casa. El club va tindré un cap de setmana molt satisfet que fa que encaren la resta de cites importants de la temporada amb força i ànims.