El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Jurat dels Premis Valora de Rotary Club Alcoi Font Roja decideix els guardons entre les 20 candidatures presentades

Reunió del Jurat de Premi Valora 2022
  • Premis Valora reconeixen la labor humanitària d’entitats i particulars i enguany han rebut 20 candidatures.
  • S'ha previst una Fila 0 mitjançant ingrés en el compte ES67 2100 4273 5922 0020 0379.

Rotary Club Alcoi Font Roja convoca per tercer any consecutiu els Premis Valora, on es reconeix la labor humanitària d’entitats i particulars. Enguany ha rebut 20 candidatures de les dues categories: Premi Valora, per la d’entitats o persones majors, i Premi Valora Júnior, per a persones menors de 30 anys.

La major part d'aquestes aspirants de la tercera edició dels premis, les han presentades terceres associacions o persones, la qual cosa atorga encara més valor. D'aquestes 20 candidatures, 15 corresponen a la categoria Premi Valora 2022, que reconeix la labor solidària d'entitats o persones majors de 30 anys. Entre elles, entitats que treballen amb persones que pateixen diferents problemes de salut, associacions que lluiten per evitar la desigualtat social, econòmica o individual, així com institucions i persones que demostren les seues qualitats altruistes en labors d'educació i socialització.

Al Premi Valora Júnior 2022, que reconeix als menors de 30 anys, s'han presentat 5 candidatures entre les quals trobem joves a títol individual o col·lectiu que desenvolupen o projecten diverses actuacions personals o en favor de la societat. Entre els candidats es troben educadors, voluntaris o dinamitzadors socials.

El passat divendres 18 de març va tindre lloc a la Cava de l'Hostal Savoy la reunió dels membres del Jurat per a determinar l'entitat o persona que, a parer seu, mereix el Premi Valora 2022 en les seues dues categories. Segons afirmen des de l’entitat organitzadora, la decisió va ser complexa, ja que totes les candidatures presenten mèrits suficients.

Rafael Miralles, president de Rotary Club Alcoi Font Roja, afirma: “Aquests guardons tenen una intenció per damunt de totes: facilitar la visibilitat de les associacions i persones que s'esforcen per ajudar als altres”. Per al president, “durant la reunió del Jurat s'ha pogut veure de manera profunda la labor de cada entitat o persona presentada gràcies al coneixement que els membres de la taula tenen dels candidats”.

La fallada es coneixerà en l'acte de lliurament, que tindrà lloc el 27 de juny en la seu social del Club, Hostal Savoy, a les 13.30 hores, abans d'un esmorzar solidari. A més, s'ha previst una Fila 0 mitjançant ingrés en el compte ES67 2100 4273 5922 0020 0379.