El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El LABORA subvenciona un curs “d’alta ocupabilitat” a Ibi

Alumnes de l'anterior edició.

Aquelles persones interessades poden ampliar la informació a la web d’AIJU, a través del telèfon de la mateixa entitat (965 554 475) o enviant un correu electrònic a formacion@aiju.es. Afanya’t, les places són limitades.

Les empreses més importants de la zona en el sector del motle han col·laborat en el curs i ofereixen als estudiants una formació basada en les seues necessitats.

A causa de l’èxit de l’edició anterior, torna el curs “Fabricació i Ajust de Motles per a peces termoplàstiques modelades per injecció” que s’imparteix, de nou, a l’Institut Tecnològic de Producte Infantil i d’Oci (AIJU), situat a Ibi, i al qual poden apuntar-se tots els aturats inscrits al LABORA.

 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és “afavorir l’activació de persones aturades per a reforçar la seua ocupabilitat i competències professionals”. De fet, els mòduls i continguts han sigut dissenyats tenint en compte les necessitats de les empreses de les comarques, les quals, a més a més, han col·laborat de forma directa, incloent-hi tècnics i docents amb més de “15 anys de dedicació” al sector dels motles.

 

El curs s’impartirà a la seu d’AIJU entre el 22 de juny i el 2 de novembre (exceptuant agost, un mes dedicat exclusivament per a les vacances d’estiu) i tindrà una duració de 308 hores lectives repartides entre dilluns i dijous des de 15:15 a les 21:15 hores.

 

En paraules de Paloma Riquelme, responsable de formació d’AIJU, l’alumne rebrà una formació molt acurada: “aprendrà els conceptes bàsics de motles i el seu disseny, com s’organitza i planifica la producció en la fabricació de motles, com es construeix una peça amb mecanitzat convencional” i també farà pràctiques a l’aula de muntatge de conjunts mecànics, ajustos i verificació.