El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El llegat i les cançons de Camilo Sesto apareixeran en el nou musical ‘Vivir así es morir de amor’

Presentació a Madrid amb la presència de l'alcalde / Ajuntament d'Alcoi

El musical es podrà veure a partir de desembre a Madrid, Sevilla, València, Granada, Las Palmas o Barcelona, entre d'altres ciutats 

‘Vivir así es morir de amor’ és el nou musical que s’ha presentat al Teatro Rialto de Madrid que continuarà engrandint la figura de l’alcoià Camilo Sesto. La producció recorrerà les principals ciutats espanyoles i repassarà la gran carrera musical de Camilo.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha estat a la presentació d’aquest espectacle. La producció musical s’ha construït i dissenyat “des del més absolut respecte i admiració cap a l’artista”. A partir de desembre recorrerà escenaris de Madrid, Sevilla, València, Granada, Las Palmas o Barcelona, entre d’altres.


Segons els organitzadors, el musical té una posada en escena de llums i so, un escenari a 5 altures amb la presència de més de 20 artistes en l’escenari. L’espectacle ha sigut possible gràcies a Moon World. Participaran en l’espectacle el director musical de Camilo, Pino Rovereto; els cantants, Diego Valdez i Pablo Perea; i la compositora, Valentina Sco.


Toni Francés ha destacat a la presentació que “estem molt contents de poder participar en aquest projecte que, sens dubte, ajudarà, amb el nom de Camilo Sesto, a difondre i promocionar encara més la nostra ciutat per tot el territori nacional. A més, estem molt il·lusionats amb el qual serà el futur museu, on estarà tot el llegat del nostre artista més internacional”.