El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El local de la 'movida' alcoiana assotat per la polèmica nega qualsevol mena de vinculació amb l'espectacle sexual del passat cap de setmana

Plaza Gonzalo Cantó, on es troba situat el local d'oci nocturn.

A la pregunta de què va poder fallar perquè es produïra aquesta situació, la portaveu de l'empresa reconeix que el treballador encarregat de la sala "possiblement haguera pogut actuar amb major celeritat" encara que apunta al fet que "la responsabilitat és únicament dels dos clients"

ARAMULTIMÈDIA s'ha posat en contacte amb la portaveu de l'empresa que gestiona la sala, qui ha negat que les dues persones que protagonitzaren el passat 30 de novembre un acte sexual a l'interior del local estigueren contractades com a part d'un espectacle eròtic.

L'empresa assegura en un comunicat que és "completament aliena" a l'escena de sexe explícit que va tenir lloc al local, protagonitzada per dues persones que identifiquen com "dos clients". També han anunciat que col·laboraran amb la justícia i que posaran a "disposició de les autoritats tots els mitjans necessaris perquè puguen esclarir-se els fets".

En un intent més per desmarcar-se dels fets, asseguren que l'empresa gestora de la sala forma part d'una xarxa empresarial que col·labora activament amb la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, un fet que els permet dur a terme segons diuen "accions que tenen com a objectiu atendre a les víctimes d'atacs sexistes".

A la pregunta de què va poder fallar perquè es produïra aquesta situació, la portaveu de l'empresa reconeix que el treballador encarregat de la sala "possiblement haguera pogut actuar amb major celeritat" encara que apunta al fet que "la responsabilitat és únicament dels dos clients". Encara que l'empresa no es planteja mesures concretes per a evitar aquestes situacions en el futur, sí que considera la portaveu consultada per ARAMULTIMÈDIA que l'única forma d'intentar evitar aquestes situacions consisteix a "estar més atents o a formar els empleats perquè actuen més rapidament en pròximes ocasions".