El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El locutor radiofònic Octavio Hernández presentarà el I Certamen de Música Festera 'Vila de Cocentaina'

Octavio Hernández Bolín

La Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina ha anunciat que Octavio Hernández Bolín serà l'encarregat de presentar el certamen 'Vila de Cocentaina', que tindrà lloc el pròxim 1 de maig a partir de les 19 h al Centre Cultural el Teular.

Octavio Hernández Bolín és director del programa de ràdio, la plataforma digital, segell discogràfic i productora audiovisual 'Nuestras Bandas de Música'. Actualment Bolín fa possible aquest espai radiofònic a la 99.9 València Ràdio, a més de col·laborar en diversos mitjans de comunicació i conduir diferents esdeveniments relacionats amb la música en l'àmbit del País Valencià.

El vicepresident Musical de la Junta de Festes, el compositor contestà Francisco Valor, "per als músics valencians és tot un referent perquè a través del seu programa de ràdio i de la plataforma digital fa valdre la important activitat que realitzen diàriament les bandes de música a la Comunitat Valenciana i fins i tot també a l'àmbit nacional", assenyala.

Ordre de participació de les bandes

La primera banda que pujarà a l'escenari durant el certamen serà l'Associació Musical 'L'Avanç del Campello', seguida pel Cercle Musical Primitiva d'Albaida 'El Gamell', i en última posició tocarà la Unió Musical de Bocairent. Les tres van ser triades el 7 de desembre d'entre el total de 9 formacions musicals de la Comunitat Valenciana que van presentar la sol·licitud per a competir en aquest esdeveniment de música festera.