El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El MAF amplia la col·lecció amb un oli de gran format de Paco Barrachina

És un retrat hiperrealista del capità cristià de 1984, Eladio Silvestre, que la família ha cedit de manera indefinida al Museu Alcoià de la Festa

És un impressionant oli de vora dos metres d'alt que representa amb molt detall al capità cristià de l'any 1984. Forma part de l'exposició en homenatge a Barrachina, però la família l'ha cedit de manera indefinida al MAF.

La Sala Fernando Cabrera del MAF estava de gom a gom en la inauguració de la mostra en homenatge a Paco Barrachina. S'exposen vora unes 50 obres de tots els estils i formats, amb retrats, paisatge o motius de la festa que permeten fer un recorregut per la seua trajectòria artística, i apreciar de prop la mestria de Barrachina amb els detalls. La família de Paco Barrachina ha rebut per part de l'Associació de Sant Jordi una placa en record de l'artista, considerat un dels referents del realisme pictòric.

Una de les obres exposades és un retrat hiperrealista i de gran mida del capità cristià de l'any 1984, Eladio Silvestre, lligat a Barrachina per una llarga amistat. L'impressionant obra, de vora 2 metres d'alt, s'ha exposat amb motiu de l'homenatge a Barrachina, però es quedarà al MAF després que la família l'haja cedit de manera indefinida.