El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Mercat de Cocentaina incorpora parades de roba i calçat a partir d'aquest 4 de juny

Des del consistori recomanen anar amb mascareta, "encara que les mesures adoptades garanteixen les distàncies de seguretat, hem de ser previnguts per a poder preservar la nostra salut i la de les persones que ens envolten".
 

El Mercat continua al barri de Sant Hipòlit, amb entrades i eixes marcades, i control de l'aforament. S'assegura la distància mínima de 2 metres però tot i això el consistori recomana anar amb mascareta. 

El primer dijous de maig va reobrir el Mercat de Cocentaina, tan sols amb parades d'alimentació i amb mesures de distància i aforament. I un mes després, a partir d'aquest dijous 4 de juny, el Mercat amplia parades i incorpora de nou la venda de roba i calçat. Cal tindre en compte que es manté la mateixa ubicació de tot aquest mes, al carrer Almudaina del barri de Sant Hipòlit, un espai on es garanteix les mesures sanitàries.

L'horari del Mercat és de 7 a 13 hores, i continua establida una franja preferent per a persones majors, entre les 8 i les 10 del matí.

Per adaptar-se a la fase 2, s'amplia l'aforament fins a les 75 persones en la zona d'alimentació, i 60 persones a la zona de roba i calçat. La neteja i desinfecció es manté com fins ara, i també continuarà el sistema de seguretat amb un accés i una eixida, per a controlar l'aforament.