El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Mercat de Nadal torna enguany amb més de 40 tallers

Mercat de Nadal 2017

El Mercat de Nadal tindrà lloc a la Glorieta entre el 6 i el 9 de desembre, els quatre dies de 10.30 a 14.30 h i de 17 a 20.30 h.

Per tercer any consecutiu la ciutat d'Alcoi acull el Mercat de Nadal, una iniciativa que compta amb la col·laboració de 30 comerços d'Alcoi i que ha preparat una nodrida programació per a grans i petits.

En tots seran 43 els tallers que es duran a terme els quatre dies de Mercat, que serà inaugurat el dia 6 a les 13 h amb un aplec de danses del grup Carrascal. Seguint amb el vessant musical, i aquest mateix dia, tindrà lloc l'actuació d'un cor de música gòspel, a les 19 h; un concert de música nadalenca de dues hores de duració a càrrec de la Unió Musical el Serpis, el dia 8 a partir de les 18 h; i la presència del grup de dolçaines i tabals La Degollà, que amenitzarà musicalment la jornada del dia 7.

Durant les vesprades del mercat s'han previst tallers de globoflèxia, de maquillatge i sessions de cantajocs. Els assistents també podran gaudir de xocolatades populars, els dies 7 i 9; un 'flash mob' càrrec del grup A3 Danza, el dia 8 a les 18 h; i un taller de cuina per als més menuts amb la presència d'un concursant del televisiu programa Masterchef.

Càritas estarà present a la cita per a recaptar fons, els quals destinarà a comprar bombones de butà per a aquells que patisques pobresa energètica. El president de la Federació de Comerç, Paco Moltó, ha recordat que l'any passat es pogueren adquirir 490 bombones, una xifra que s'espera superar amb la campanya d'aquest any, que tindrà per títol 'que aquest hivern ningú passe fred'.