El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Mercat de Sant Roc ens presenta degustacions i menús per a la Fira Modernista 2019

Mercat de Sant Roc / AM

Com a primera activitat, s'instal·laran tres parades antigues al Mercat de Sant Roc, on la gent podrà passejar per la zona i provar degustacions d'una tapa i una beguda al preu d'un euro.

El Mercat de Sant Roc participa per primera vegada a la Fira Modernista 2019, tenint com a principal protagonista el menjar.

Tenen plantejat fer dos novetats que giraran al voltant de la gastronomia de l'època.

Com a primera activitat, s'instal·laran tres parades antigues al Mercat de Sant Roc, on la gent podrà passejar per la zona i provar degustacions d'una tapa i una beguda al preu d'un euro. A més a més, tant els locals com els mercaders adaptaran la vestimenta i la decoració per a intentar apropar-se el màxim possible a l'ambient del mercat d'aquella època. I pel que fa als horaris, aquest seran el divendres 20 a partir de les 12 h fins a les 20 h, i el dissabte 21 des de les 8 h fins a les 15 h.

I la segona novetat, és tracta d'un menú tancat per a tota la gent que vulga participar en el pícnic que tindrà lloc el dissabte 21 a la 13 h. En ell s'inclourà un plat principal, un entrant, beguda i una peça de fruita, tot al preu de 7 euros. Si vos interessa, podeu encomanar-lo en la consigna del Mercat de Sant Roc entre el 12 i 19 de setembre.