El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Mercat de Sant Roc rep la distinció de plata com a Mercat Excel·lent

Només dos mercats a la Comunitat Valenciana han rebut aquesta distinció, el Mercat de Sant Roc d’Alcoi i el Mercat d’Ibi.

Natxo Costa, director general de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, ha lliurat la distinció de plata com a Mercat Excel·lent de la Comunitat Valenciana, al Mercat de Sant Roc d’Alcoi. Aquest reconeixement es dóna a través de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

La Generalitat vol impulsar la transformació dels mercats municipals per a la promoció econòmica i turística dels municipis i, així, incentivar l’eficiència i excel·lència en la gestió dels mercats municipals de la Comunitat. És per això que es va crear la distinció de Mercat Excel·lent.

Aquesta distinció es dóna a aquells mercats que desenvolupen la seua activitat amb qualitat, modernització, innovació i confiança dels establiments que se situen allí. Per a obtenir aquest reconeixement es valora la gestió comercial, la seguretat, les instal·lacions i equipament, l’accessibilitat, les condicions de l’edifici, el compliment de la normativa higiènic-sanitària, la sostenibilitat energètica, el tractament sostenible dels residus, la neteja, la imatge i el confort ambiental entre altres.

Per complir tota aquesta llista, el Mercat de Sant Roc d’Alcoi, ha sigut un dels dos reconeguts amb aquesta distinció en tota la Comunitat Valenciana, en companyia del Mercat d’Ibi.