El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Mercat de Sant Roc també és espai artístic

L'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi signa un conveni amb el Mercat de Sant Roc que permeta els estudiants fer servir les instal·lacions del mercat per a les seues creacions artístiques.

Quan s'ajunten dos institucions actives i inquietes, el resultat no pot ser més que positiu. El Mercat de Sant Roc ja ha acollit exposicions i activitats culturals en moltes ocasions, però ara a més s'ofereix a l'EASD d'Alcoi per a ser escenari de les creacions dels seus estudiants.

El president i vicepresidenta del Mercat, Carlos Aracil i Tania Peinado, han firmat el conveni amb la directora de l'EASD d'Alcoi, Pilar Blasco. Des del Mercat, Aracil considera que "l'Escola ens pot proporcionar eixa visió innovadora que connecte amb la gent jove perquè també senta seu el Mercat i fer que siga molt més que un lloc dedicat a la venda". I és que el mercat és un espai excel·lent "que port servir de suport artístic i de disseny per a moltíssimes intervencions que els alumnes vulguen fer" diu Tania Peinado, qui diu que amb aquest conveni també volen "sumar-nos a l'oferta cultural d'Alcoi i ser un punt d'encontre interessant".

Un conveni que des de l'Escola d'Art també valoren molt positivament perquè, com explica Pilar Blasco, suposa una "oportunitat d'eixir fora de l'entorn formatiu diari i trobar-se amb altres reptes diferents i enriquidors".