El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Mercat d’Ibi, nivell plata dels Mercats Excel·lents de la Comunitat Valenciana

Tan sols dos mercats de la Comunitat Valenciana han aconseguit de moment aquest distintiu: el Mercat Central d’Ibi i el Mercat de Sant Roc a Alcoi.

Les nostres comarques s’han pres molt seriosament la necessitat de modernitzar i millorar els mercats municipals, per atraure clients i oferir un bon servei. El mercat de Sant Roc d’Alcoi va ser el primer a optar a aquest reconeixement, i per això la conselleria d’economia va presentar aquest distintiu en Alcoi. I ara el mercat central d’Ibi anuncia que ha aconseguit el nivell plata com a Mercat Excel·lent.

Per aconseguir aquest reconeixement, es valora la gestió comercial, la seguretat, les instal·lacions i equipament, l’accessibilitat o les condicions de l’edifici. També es té en compte que el mercat complisca amb tota la normativa higiènica-sanitària, siga sostenible energèticament, tracte de manera sostenible els residus i cuide de la neteja, la imatge o el confort ambiental. El Mercat Central d’Ibi ja compta des de l’any 2010 amb el reconeixement Bronze, i ara accedeix al nivell plata amb quatre estreles.

L’alcalde d’Ibi Rafa Serralta, destaca la implicació dels comerciants del mercat en aquest projecte, “amb un gran esforç per apostar per la innovació i la competitivitat en la seua labor diària, així com el treball per a millorar el servei que ofereixen als consumidors iberuts”.