El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Mercat del Nadal Alcoià continua fins al dimecres 8 de desembre

Sempre amb l'ús obligatori de mascareta i gel hidroalcohòlic per aconseguir un mercat segur al 100%

La Glorieta continua engalanada per celebrar el Mercat del Nadal. Fins al dimecres 8 de desembre podràs gaudir d’aquest esdeveniment tan típic del Nadal Alcoià on participen més de 30 comerços i entitats.

Aquest dimarts 7 de desembre la música de ‘Mississipi Dixieland Jazz Band’ serà protagonista a partir de les 11:30 i, també a les 18 h. El dimecres 8 hi haurà contacontes a càrrec de ‘La Bruixa Xocolata’ a les 12 h. Ja a la vesprada, flashmoob nadalenc a càrrec de l’Associació ‘D*3 Jóvens Artistes’ a partir de les 17 h.

L’entrada al Mercat és per qualsevol accés a la Glorieta, amb aforament màxim i sentit únic de circulació dins del recinte, sempre amb l'ús obligatori de mascareta, i gel hidroalcohòlic tant als llocs de venda com a les entrades, per garantir la seguretat en tot moment. També estarà prohibit el consum de beguda i menjar en tota la Glorieta, llevat de la zona de restauració. L’horari és de 10.30 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.30 hores.

El mercadet del Nadal el fan possible l’Ajuntament d’Alcoi, ACECA, la Federació de Comerç ‘Alcoi Comercial’ i la Cambra de Comerç.

Segons l’Ajuntament, participen 32 comerços i 3 entitats:
FLORISTERIA VERT – APIALCOY - NINIE CERAMICA - LITEN JEWELS – THAI - ASOCIACION BELENISTA ALCOY – KERIGMA - PAPELERIA ALFE – IMHOME - DETALLES PADULARTE – DECOJORDA - L’OBRADOR DE MARTINA - ROSES A MA - SARAO COLORAO - MONKEYBOYS – GUAITA - CUCKYS MODA INFANTIL - DE BOTE A BOTE - CAROLINA BARRULL – SOCKS&CO - PAPELERIA NATURA - PUERICULTURA G&G - LOS JIJONENCOS – DENOMINADOS - TANGENTE DE 90 - COSES D’ACÍ – MANETES – KAWAIICROCHET - CASH FIESTAS - MANETES DE PUNT – ARQUITECTURIZAR - ASSOCIACIO AL SERVEI DE L'AMECSACIO FORESTAL - ASOCIACION CULTURAL AMIGOS DEL MODERNISMO DE ALCOY – CARITAS ALCOY - ASOCIACION CULTURAL SAMARITAS