El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El millor projecte del programa ‘Activa Àgora’ d’Alcoi és per a ‘La chica de las plantas’

El millor projecte del programa ‘Activa Àgora’ d’Alcoi és per a ‘La chica de las plantas’ / Ajunt. Alcoi
Ja són realitat 10 projectes empresarials a través d’aquest programa

Fa 3 mesos, l’Ajuntament d’Alcoi , va dur a terme el programa ‘Activa Àgora’, per a fer realitat idees de negoci i dels 10 projectes seleccionats, el millor ha sigut el de ‘La chica de las plantas’ de Llanos Doménech, una empresa de disseny i instal·lació de jardins verticals.

La iniciativa del programa ‘Activa Àgora’, ha comptat amb el suport de la Diputació d'Alacant i la tutela i el desenvolupament ha sigut realitzat per l'equip tècnic del CEEI Alcoi-València.

L’objectiu d’aquest programa ha sigut recolzar als emprenedors portadors d'una idea de negoci que vulguen convertir-la en un projecte empresarial i, posteriorment, en empresa, sota el paraigua de l'espai municipal de l'’Àgora Coworking’.

S’han presentat 35 idees empresarials a la fase de selecció i de totes elles hi han 10 projectes empresarials de marcades característiques innovadores i diversificadores.

A través d'accions de formació, tutela i promoció han treballat en aquestes 10 idees l'equip tècnic del CEEI Alcoi-València. En finalitzar la primera edició del programa, una comissió formada per Magui Candela (Àgora-Ajuntament d'Alcoi), Jesús Casanova (Director CEEI Alcoi-València) i Javier Expósito (JOVEMPA Alcoià-Comtat), han escoltat els projectes i has esmenat com el millor, ’La chica de las plantas’ de Llanos Doménech, una empresa de disseny i instal·lació de jardins verticals en interior i exterior, les instal·lacions del qual permeten millorar el benestar, purificar l'aire, reduir el soroll, augmentar la biodiversitat i reduir les temperatures.

Manolo Gomicia, regidor d'Empresa, Formació i Innovació diu que “Aquest projecte és un impuls a la creació de noves empreses no solament amb la posada a la disposició dels emprenedors d'un espai intel·ligent com és ‘Àgora Coworking’ on instal·lar-se i desenvolupar el seu projecte, contactar amb altres emprenedors i generar networking, sinó, a més, a través de l'orientació, capacitació i tutela dels nous projectes que han rebut”.

Aquest projecte se suma a les diferents iniciatives que des de l'Ajuntament d'Alcoi s'estan realitzant des de fa anys per a dinamitzar l'economia i la creació d'empreses.