El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El ministre Illa demana "molta prudència" amb el play-off de futbol i recorda que "no hi ha cap decisió presa"

Pep Picaeta / Facebook personal

Les penyes animen a traure banderes i bufandes als balcons

Per si hi havia dubtes sobre la celebració o no dels Play-off exprés proposats per la RFEF, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, encara n'ha posat més. El ministre demana "molta prudència" en el fet de donar dates. El titular de Sanitat assegura que "fins que no tinga'm decisions preses d'acord amb criteris tècnics i a com van a desenvolupar-se les coses, no anem a donar dates fixes ni a donar res per segur".

El play-off exprés de Segona B i Tercera Divisió del futbol també s'ha colat en la roda de premsa del Ministre de Sanitat. El que ha quedat clar és que Illa tampoc té clar la celebració d'aquest play-off exprés ni el seu format. Assegura que "per als play-off previstos per a juliol i agost, no hi ha cap decisió presa".

Salvador Illa assegura que és "probable" que en eixes dates puga jugar-se, però "anem a ser molt molt prudents".


L'afició ja veu l'Alcoyano campió
 

Les penyes de l'Alcoyano han iniciat una campanya conjunta per engalanar tots els balcons amb colors blanc i blaus. Siga quin siga el resultat de jugar play-off o no, els incondicionals del Deportivo ja veuen l'equip campió.

Les penyes animen tothom a penjar la seua bandera o bufanda del Deportivo, mentre esperem si es juga o no l'innecessari play-off.