El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El ministre Pedro Duque visita el CEEI en la seua tornada a Alcoi

Menys d'un mes després de la seua visita amb ocasió del Congrés Big Data Alcoi, el ministre socialista Pedro Duque ha tornat a Alcoi, en aquest cas per a conéixer les instal·lacions del Centre Europeu d'Empreses i Innovación (CEEI) Alcoi-València. Duque ha destacat l'exemplaritat del centre a la vegada que s'ha compromés a augmentar la inversió en innovació si els socialistes revaliden el govern central.

La visita del ministre de Ciència, Innovació i Universitats s'ha fet en el marc de la campanya electoral de les eleccions general, per a les quals Duque concorre com a número 1 per la circumscripció d'Alacant. Les parades de la seua visita per la nostra província han inclòs els projectes agrotecnològics de l'Escola Politècnica Superior d'Oriola; l'empresa Actiu a Castalla; l'Institut Tecnològic del Joguet a Ibi (AIJU) i per últim el Centre Europeu d'Empreses i Innovació d'Alcoi. 

En Alcoi, al costat de l'alcalde Toni Francés, ha mantingut una reunió amb els responsables del CEEI, centre d'assessorament i suport a emprenedors i empreses per a la creació i consolidació de negocis a la comarca de l'Alcoià i Comtat. En el vídeo et mostrem el resultat d'aquesta reunió.