El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El misteriós habitacle a la plaça d'Espanya, part d'una campanya per a fomentar la vida al Centre d'Alcoi

Treballadors de l'empresa El taller de Piñero s'estan deixant veure durant el muntatge de l'habitacle.

Des de l'Ajuntament ni confirmen ni desmenteixen res, però tot apunta que es convocarà a la premsa (presumiblement aquest dijous) per tal de desallotjar incògnites.

Que allò que passa a la plaça d'Espanya és notícia, ho sap tot el món que viu en Alcoi. Per això més d'un es pregunta per què s'està instal·lant aquests dies a la plaça una casa prefabricada. Segons ha pogut saber ARAMULTIMÈDIA, tot respon a la campanya 'Vols les claus del centre?', posada en marxa per l'Ajuntament d'Alcoi dins de la seua política de dinamització del Centre.

Un dels fets pels quals la campanya ha generat expectació ha sigut la vinculació de 'El taller de Piñero'. L'empresa coneguda per la seua originalitat promet no deixar indiferent a ningú amb el seu treball.

Des de l'Ajuntament ni confirmen ni desmenteixen res. La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, ha declinat avançar el contingut de la campanya; tot apunta que l'Ajuntament convocarà a la premsa (presumiblement aquest dijous) per tal de desallotjar incògnites.

Malgrat que tot s'està portant en secret, l'Ajuntament ha donat a conéixer algunes pistes. En alguns mupis urbans es parla d'un concurs en el qual se sorteja el lloguer d'un piset en el centre durant 365 dies. Tot apunta que el muntatge de l'habitacle a la plaça podria estar relacionat amb el concurs.

Com a part de la campanya també s'han fotografiat 'claus' en diferents emplaçaments del Centre històric, anticipant que el misteri es resoldrà aquest pròxim dijous.