El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El món de l'esport alcoià reconeix als millors en una multitudinària gala

Foto de familia / Ajuntament d'Alcoi

Les menicons especials han sigut per a la Peña Deportiva Juan XXIII, el Club Deportivo Santa Rosa, el Club Gimnàstica Rítmica Alcoi, el CD Alcoyano i el Patin Alcodiam Salesiano.

Alcoi té un gran potencial pel que fa a l'esport i açó s'ha demostrat a la Gala de l'Esport d'Alcoi 2018 que s'ha celebrat a l'Àgora. La madrina ha sigut l'exitosa nadadora de sincronizada Gemma Mengual.

El premi a millor esportista 'Juan Agudo Garat' del 2018 ha sigut per a Néstor Abad pels seus èxits aconseguits en la temporada. Entre altres èxits ha aconseguit ser campió d'Espanya absolut, campió per equips amb la selecció espanyola en els Jocs Mediterranis i a la Copa del Món de París. A més ha sigut l'11é al Campionat del Món disputat a Doha.

El guardó per a la millor esportista de promoció ha sigut per a Andrea Silva, patinadora junior que ha aconseguit la 8a possició al mundial de patinatge artístic. La gala ha estat presentada per la periodista Sheila Garcia i amadrinada per Gemma Mengual.

Aquests reconeixements se sumen a cinc mencions que han rebut altres tantes agrupacions esportives de la ciutat: d'una banda la Peña Deportiva Juan XXIII i el Club Deportivo Santa Rosa, pels seus 50 i 25 aniversari respectivament; i de l'altra el Club Gimnàstica Rítmica Alcoi, el CD Alcoyano i el Patin Alcodiam Salesiano, pels seus èxits en categories inferiors.

L'Ajuntament també ha reconegut a 14 esportistes no professionals. El consistori ha atorgat en total de 12.000 euros. Els beneficiats han sigut Carlos Galera Cantó, Alejandro Cordero i Sergi Valero Cantó en la modalitat de BMX; Gaizka Porras Ferreiro i Iker Gómez Pérez en judo; Ovidi Albert Espí en duatló atletisme; Andrea Silva Pascual i Sonia Pla Ruiz en patinatge artístic; i Daniela Picó Fernandez, Laura Mengual Ferrando, Marta Tomás Blanes, Irene Juan Aracil, María García Romero i Inés Padilla Esteve en gimnàstica artística.