El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El motero Luis Sainz vol aconseguir que empreses alcoianes col·laboren en el seu projecte solidari al voltant d'11 països

En el vídeo de presentació està inclòs el recorregut previst i el logo de la pròxima aventura

Luis Sainz està prenent totes les mesures adequades per portar Alcoi al voltant d'11 països a més d'ajudar a l'associació de familiars i amics de malalts d'Alzheimer. Amb aquest vídeo promocional també vol instar a les empreses d'Alcoi que col·laboren amb aquest projecte solidari.

Amb la seua nova adquisició, una BMW F800GS ADV, el motero Luis Sainz, després de la seua aventura en la qual va recórrer Els Alps, part d'Itàlia, França, Suïssa, Liechtenstein, Àustria i Eslovènia, ara té una altra destinació: fer 10.000 quilòmetres al voltant d'11 països i 7 mars durant 22 jornades.

La seua destinació: El mont Arabat on es troben els restes de l'arca de Noé i els seus dos grans objectius: portar el nom d'Alcoi per tot el món i ajudar a l'associació de familiars i amics de malalts d'Alzheimer.

Aquest és el seu vídeo de presentació amb el qual vol instar a les empreses d'Alcoi que col·laboren amb aquest projecte solidari.