El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El periodista Juan Enrique Ruiz serà el candidat del PP a Alcoi

El periodista Juan Enrique Ruiz serà el candidat del PP a Alcoi

Aquest dijous serà presentat als afiliats en un acte en l'Hostal Savoy a les 19:45

Més informació

El periodista Juan Enrique Ruiz serà el candidat del PP a Alcoi

El MUBOMA compta amb un nou atractiu: el ninot indultat de les falles d'Elda 2017

Joaquin Rubio, Amancio Guerrero, Toni Francés, Lorena Zamorao i Jaume Lloret junt al ninot donat al MUBOMA / R. Lledó
El protagonista és Amancio Guerrero, cap de Bombers de l'Àrea Operativa del Vinalopó

No és que siga massa habitual veure ninots de falles o fogueres a Alcoi, però en el MUBOMA ja hi ha un de per vida. A aquesta entrega del ninot al MUBOMA, també ha estat el diputat d'Emergències, Jaume Lloret, qui ha contat a ARAMULTIMÈDIA que "els bombers i són part fonamental en les festes com falles, fogueres o alardos de Moros i Cristians"

No és que siga massa habitual veure ninots de falles o fogueres a Alcoi, però en el MUBOMA ja hi ha un exposat per sempre. Es tracta del ninot indultat de les falles d'Elda de l'any 2017. Aquest és un homenatge de l'artista Joaquin Rubio a Amancio Guerrero, cap de Bombers de l'Àrea Operativa del Vinalopó amb més de 20 anys en el càrrec. Toni Francés, alcalde d'Alcoi, i Lorena Zamorano, regidora de Patrimoni i Turisme, també han estat en la donació, junt al diputat d'Emergències, Jaume Lloret.

Perquè l'homenatge no quede en l'oblit, aquest ninot quedarà exposat al Museu Provincial de Bombers ubicat a Alcoi. El mateix Amancio Guerrero ha manifestat que li va causar "sorpresa i emoció" en el moment de conèixer la notícia. Guerrero també afirma que "el reconeixement és a tot el cos de Bombers".

El ninot indultat pertany a la falla Huerta Nueva d'Elda i el monument que es va cremar s'anomenava 'Salvaje'. A aquesta entrega del ninot al MUBOMA, també ha estat el diputat d'Emergències, Jaume Lloret, qui ha contat a ARAMULTIMÈDIA que "els bombers i són part fonamental en les festes com falles, fogueres o alardos de Moros i Cristians".