El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Muro Club Tenis i l'Acadèmia de Tenis Ferrer, ara més units

Signatura del Conveni / Muro CT

Amb aquest conveni, tots els socis Muro Club Tenis podran aplicar una sèrie de descomptes tant a les classes de l'escola com a la resta d'activitats que es realitzen a La Nucia (alt rendiment).

El Muro Club Tenis ha signat un conveni de col·laboració amb una de les escoles més punteres de Tenis de tot el territori espanyol. Es tracta de l'Acadèmia de Tenis Ferrer (ATF). D'aquesta manera gestionarà l'escola de tenis i pàdel del club murer.

Es tracta d'una escola base que servirà de plataforma perquè tots aquells jugadors que destaquen puguen traslladar-se, en el futur, a l'escola d'alt rendiment a La Nucia. A més, comptem amb la direcció esportiva d'Isaac Grau, entrenador en el centre d'alt rendiment de La Nucia de jugadors com Pablo Llamas, actual campió d'Espanya Júnior i Jessica Bouzas, actual subcampiona d'Espanya Júnior.

Diversos estudis han comprovat que la pràctica del tenis, que no és considerat com a esport de contacte, és una de les més segures enfront de la Covid-19, per la qual cosa aquest acord arriba en un moment idoni. Amb aquest conveni, tots els socis Muro Club Tenis podran aplicar una sèrie de descomptes tant a les classes de l'escola com a la resta d'activitats que es realitzen a La Nucia (alt rendiment).