El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El museu Camilo Sesto segueix creixent gràcies a les donacions, en aquest cas de clubs de fans

Ha sigut el regidor de cultura, Raül Llopis l’encarregat de rebre a les tres representants dels clubs a l’Ajuntament.

Les exposicions que formaran part del museu van sumant materials gràcies a les donacions i aportacions, de vegades de persones individuals i en aquest cas dels tres club de fans d'Argentina, Espanya i València.

Els tres clubs de fans del cantant, un d’Argentina, el d’Espanya i el de València, s’han costat a la ciutat d’Alcoi per fer donacions de diferent material per a que puga ser exposat al futur museu del Camilo Sesto.

Entre les donacions destaquen les entrades a concerts, fullets i publicacions aportades per Gabriela Rodríguez, del club de fans de Camilo Sesto a l'Argentina, el primer que es va fundar a tot el món.

Així mateix, María Jesús Núñez, del club de fans d'Espanya (el segon creat en el món) ha aportat una placa de l'any 1976 que s'anava a entregar a Camilo en un acte que va haver de suspendre's a causa de la malaltia del cantant, així com uns escrits en els quals Camilo responia a les preguntes de les sòcies del seu club de fans.

Des del club de fans de Camilo Sesto a València, la seua fundadora i amiga personal de l'artista, Fernanda Morcillo, ha entregat dues fotografies de 1984, quan el van nomenar faller d'honor de la Falla de Peris i Valero a València.

Ha sigut el regidor de cultura, Raül Llopis l’encarregat de rebre a les tres representants dels clubs a l’Ajuntament.