El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Viatja al modernisme del 1909 de la mà del Museu dels Bombers

Edifici MuBoma/Turismo Alcoi

L'edifici del MuBoma va ser un dels protagonistes principales durant l'Alcoi industrial.

Més entitats se sumen cada dia a la Fira Modernista. Pots inscriure't en les activitats del MUBOMA en TicketAlcoi o pel seu correu electrònic.

Cada vegada falta molt menys per a gaudir de la Fira Modernista 2018, tota una setmana d'activitats, actes, esdeveniments, visites i més, i tot això des del 17 fins al 23 de setembre.

Per això, des de El Museu Provincial de Bombers (MuBoma) es volen unir a aquest important esdeveniment amb una gran diversitat d'activitats. Cal recordar que l'edifici del MuBoma va ser un dels protagonistes principals de l'Alcoi industrial.

Pel que fa a les activitats, estan dividides en tres parts, en la que cada un té un tipus de públic. Per als més menuts de la casa tenim una visita teatralitzada sota el nom 'Viatge al 1909', que es veura acompanyada per un taller didàctic, i tindrà lloc de dilluns a divendres en horari lectiu. Després, per a les famílies, hi ha un taller de 'L'uniforme de bombers de 1909', i per a aquesta activitat les places són limitades i l'entrada 3 euros per persona adulta, i gratis per a menors de 7 anys, tot açò per al dimecres 19 des de les 16:00 fins a les 18:00. I com a última activitat està la visita guiada teatralitzada més un taller, tot per al diumenge 23 tant a les 11:15 com a les 12:45.

Per a tots els interessats, es poden inscriure a través de l'agenda cultural TicketAlcoi o pel seu correu electrònic.