El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Museu del Joguet d'Ibi inicia l'any amb 'Las Mañanas del Museo'

El Museu del Joguet d'Ibi inicia l'any amb 'Las Mañanas del Museo' / Cartell
Són activitats per a tota la família i s'organitzen tots els diumenges en horari d'11.30 h a 13.30 h

Les activitats del Museu de Joguets d'Ibi ja té previstes les activitats del primer trimestre de 'Las Mañanas de Museo' en horari d'11.30 h a 13.30 h tots els diumenges.

El Museu del Joguet d'Ibi ja té previstes les activitats del primer trimestre de la seua programació 'Las Mañanas del Museo'. Les activitats són per a tota la família i s'organitzen els diumenges, en horari d'11:30 h a 13:30 h de manera totalment gratuïta.

Les activitats i tallers que tenen la finalitat de fer gaudir als xiquets amb diferents temàtiques, es realitzaran una volta al mes en els exteriors del Museu, sempre que el temps ho permeta.

La primera activitat va ser el diumenge, 14 de gener, en la qual tots els participants van poder construir instruments musicals.

El dia 11 de febrer tindrà lloc el següent taller: 'Taller del Amor' i per al 18 de març els visitants realitzaran el 'Taller del pascuero'.

Són activitats i tallers on tant adults com xiquets, comparteixen, aprenen i gaudeixen.