El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Museu del Joguet d’Ibi presenta l’exposició “Pop Up. Història del llibre desplegable”

Ajuntament d'Ibi

Està format per uns 500 exemplars donats de la col·lecció particular de Marisol Sánchez Ampudia i es podrà visitar des del 29 de març fins al 23 de juny.

A partir del divendres 29 de març, el Museu del Joguet d’Ibi rep en la seua sala d’exposicions “Pop Up. Història del llibre desplegable”, en la que els visitants podran descobrir sorprenents llibres amb elements interactius i imatges que es transformen.

Marisol Sánchez Ampudia, ha deixat una selecció de 500 llibres de la seua col·lecció particular, que ella mateixa ha explicat que els ha triat per reivindicar que molts d’ells es pensa que ja no són “apropiats” per als xiquets d’ara i això ha provocat noves versions en les quals segons la col·leccionista: “són versions i revisions més que qüestionables, no sols pel contingut, sinó pel poc valor literari”.

Un viatge en el temps a través dels llibres de joguet, coneguts als anys 30 pel nom de “Pop Up”, en el qual podrem veure llibres com El Gènesis, fins a Harry Potter.

Amb aquesta exposició es vol fer un homenatge als llibres infantils, que es commemora el dia 2 d’abril. L’exposició estarà obreta al públic des del 29 de març fins al 23 de juny.