El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El museu Explora acollirà en primavera 5 tallers per a tota la família

La iniciativa està adaptada per a tota la família

Els tallers per a conéixer l'Explora són gratuïts i  no cal inscripció prèvia. Per a més informació es pot acudir a la Tourist Info Alcoi (Plaça Espanya, 14), en el telèfon 96 553 71 55 o en la pàgina d'Alcoi Turisme.

El Museu Explora es troba ubicat al carrer Els Tints s/n.

Els tallers es desenvoluparan en cinc dissabtes entre els mesos de març i abril a les instal·lacions del museu Explora. El primer taller tindrà lloc aquest 2 de març entre les 10.30 i les 14 hores. La iniciativa, anomenada 'Explora el dissabte', està enfocada per a atraure un turisme de caràcter familiar.

El primer taller s'anomena 'Coneix amb els sentits', i permetrà conéixer els sons de les fàbriques, les cançons locals, l'olor de les herbes de la serra i degustar plats típics de la gastronomia valenciana. El segon taller serà el 16 de març, a la mateixa hora i lloc, amb el títol 'Descobreix la Mariola'. Es tracta d’una introducció a la vegetació mediterrània i al cas particular d'Alcoi i la seua serra. El 30 de març hi haurà una nova proposta, 'Tallers didàctics per als més menuts', amb activitats per tot l’espai de l’Explora

El mes d’abril tindrà dues propostes de 'Explora el dissabte'; la primera serà el dia 13 amb una visita teatralitzada a l’espai. Per acabar, el dia 27, tindrà lloc «La Festa des de dins», una activitat tematitzada amb la festa de Moros i Cristians d'Alcoi.