El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Museu Explora d'Alcoi s'adapta a les persones amb discapacitat auditiva

El Museu Explora d'Alcoi s'adapta a les persones amb discapacitat auditiva
Els visitants podran visualitzar als seus dispositius una traducció en llenguatge de signes

El Museu Explora disposarà a partir d'ara d'un nou servei d'interpretació en llenguatge de signes per a persones sordes a través d'un dispositiu. Aquesta iniciativa ha sorgit de la campanya de pressupostos participatius de 2018

Alcoi cada vegada és més accessible per a les persones amb discapacitat auditiva. El Museu Explora inaugura un nou servei d'interpretació en llenguatge de signes per a aquestes persones, mitjança'n un simple lector de codi QR instal·lat al telèfon mòbil, i gràcies al senyal wifi que proporciona el museu.

Perquè haja sigut possible aquesta iniciativa, s'ha comptat amb la col·laboració de la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana (FESORD), i de l'Associació de Persones Sordes d'Alcoi i Comarca.

Monica Diez, de la Federació afirma que "Totes les persones sordes estan contentes de poder accedir a aquestes noves tecnologies" i Joan Sanjuan de l'associació diu que "agraïm molt l'oportunitat de l'ús de les noves tecnologies adaptades a les persones sordes, ens ha agradat molt"

Per últim, la regidora de polítiques socials, Aroa Mira, se sent conenta perquè és el "primer projecte adaptat a les persones sordes en la ciutat" i a més que "ara comença un projecte més ambiciós i cada vegada més hi haurà més accessibilitat per a les persones sordes"