El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Troben morta la dona que habitava a l'edifici caigut a Alcoi

Troben morta la dona que habitava a l'edifici caigut a Alcoi

Poc abans de les 10 del matí un edifici ha patit un despreniment al centre d'Alcoi, en els números 8 i 10 del carrer Sant Agustí. Després d'una intensa recerca, els bombers han localitzat morta la dona que estava en l'immoble en el moment de l'ensulsiada.

Més informació

Troben morta la dona que habitava a l'edifici caigut a Alcoi

El museu Isurus s'apropa a la declaració oficial de Col·lecció Museográfica Permanent

El museu es troba en la primera planta del Centre d'Interpretació Explora, al carrer Cami Antic de Madrid s/n.

El president de l'Entitat Paleontológica Isurus, Angel Carbonell, s'ha reunit aquesta setmana amb el Tècnic de Patrimoni de la Conselleria, Luis Pablo Martínez, per tal d'assolir la declaració de Col·lecció Museográfica Permanent per a l'Isurus.

Carbonell ha apreciat una "bona predisposició" per part del Tècnic de Patrimoni; a més ha volgut agrair a la regidora Anna Climent, qui ha col·laborat en la redacció dels informes entregats durant la reunió.

Museu Isurus
El museu va obrir les seues portes l'any 2014, gràcies al treball dels membres de l'Associació Paleontològica Alcoiana Isurus, la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi, i l'interés posat per part de paleontòlegs i geòlegs.

La major part de l'exposició paleontològica de l'Isurus consta d'exemplars procedents d'Alcoi i Comarques. El museu disposa d'exposicions permanents i temporals, i altres àrees dedicades a les Ciències Naturals.