El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El músic i cantautor contestà Andreu Valor escriu el pròleg del nou llibre de Cèsar Martí i Daniel Olmo, ‘Insomni’

El músic i cantautor contestà Andreu Valor escriu el pròleg del nou llibre de Cèsar Martí i Daniel Olmo, ‘Insomni’ / Cèsar Martí
Aquest llibre té 240 pàgines impreses a dues tintes, més de la meitat de les quals són texts i la resta il·lustracions

El nou llibre il·lustrat de Cèsar Martí i Daniel Olmo, ‘Insomni’ està a la venda online en revistasao.cat/insomni. El pròleg del mateix ha sigut escrit pel contestà Andreu Valor

Insomni’ és el nou llibre il·lustrat de l’escriptor del Camp de Túria, Cèsar Martí i de l’il·lustrador d’Alcoi, Daniel Olmo. Tornen a treballar junts després de publicar la guia tècnica Introducció als esports de muntanya.

Aquest segon llibre, té 240 pàgines impreses a dues tintes, més de la meitat de les quals són texts i la resta il·lustracions. El texts són relats, poemes i reflexions de Cèsar Martí, il·lustrats tots ells per Daniel Olmo.

Per la seua part, el músic i cantautor contestà Andreu Valor ha fet el pròleg d’aquest llibre.

Segons el mateix escriptor, Cèsar Martí: “És una recopilació, però també hi ha texts nous. No tenen relació entre ells. El fil conductor de tots ells és l’insomni. Muntem una història de 45 nits de vigília”, i que “l’insomni pot transmutar la nit en creativitat i sota aquesta empara, i amb les conseqüències físiques i psicològiques que suposa la incapacitat de dormir, es lliguen les pàgines d’aquest llibre”.

‘Insomni’ està a la venda online en revistasao.cat/insomni.