El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El músic Jorge Antequera, becat per l’Ajuntament d’Alcoi amb 2.250 euros

Jorge Antequera / Aj. Alcoi

Antequera va cursar els seus estudis de Grau professional i Grau Superior d'interpretació, especialitat violí en el Conservatori de Música “Joan Cantó” d'Alcoi

El jove violinista, Jorge Antequera, ha tingut un merescut reconeixement a la seua trajectòria. L’Ajuntament d’Acoi ha concedit la Beca d'Estudis Musicals “Antonio Pérez Verdú”. Està dotada amb 2.250 euros.

La beca està dirigida a aquells que hagen finalitzat els seus estudis de Grau Professional de Música, amb edat màxima de trenta anys i que tinguen vinculació amb Alcoi, bé per motius de naixement o residència, formació o participació en les entitats musicals de la ciutat. En el cas d’Antequera, l’ajudaran a cobrir les despeses de matrícula d'un màster en el conservatori del Liceu de Barcelona.


Jorge Antequera, qui va cursar els seus estudis de Grau professional i Grau Superior d'interpretació, especialitat violí en el Conservatori de Música “Joan Cantó” d'Alcoi i ha format part dels projectes de l'Orquestra Simfònica Alcoiana com la Jove Orquestra d’Alcoi o els conjunts de corda en el Teatre Calderón. Després d'haver finalitzat els seus estudis de Grau Superior en el Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, ha decidit continuar formant-se en aquesta institució dins del Màster d'Interpretació de Violí.


El regidor de Cultura, Raül Llopis, ha destacat que “un any més, aquesta beca ajuda el talent format a Alcoi a perfeccionar i millorar la seua tècnica musical, una disciplina artística amb tant d'arrelament a la nostra ciutat, que ha vist nàixer a grans figures de la interpretació i la composició musical”.