El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Mutua Levante NB Alcoi supera amb solvència al Benifaió (71-59)

Imatge del partit / Nou Bàsquet Alcoi
Va debutar l'americà Scott

Sens dubte, fou un dels millors partits disputats pel Mutua Levante NB Alcoi fins al moment. I a més, amb l'afegit de fer-ho davant el segon classificat. Només al segon i al tercer quart es va baixar un poc el ritme.  La constant al llarg del part va ser un joc de molta intensitat i amb una actitud envejable. Els valencians tenien més centímetres, però un Andy espectacular va lluitar contra tots rebotant en defensa i atac contínuament. 

Charles, amb els seus 21 punts, va demostrar la seua classe. Paco Poveda, com a director d'orquestra, va aconseguir tres triples. El perímetre sempre és clau per a no patir en moments determinats.

Els rivals solament van estar uns instants per davant, va anar en la tercera cambra on es van col·locar 31 - 32. Charles i Quasim van destacar també en les assistències aconseguint 11 entre tots dos. Va debutar el nou americà Scott amb una actuació al nivell de tot l'equip.

Parcials:  19/11 - 12/12 - 14/15 - 26/21

Anotadors:  Andy 10, Paco 14, Alex 8, Joan Segura 3, Quasim 5, cinc inicial; José Carlos 2, Charles 21, Scott 5, Álvaro 3, Adrián, Héctor Gomar i Juanjo Serrano.