El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Mutua Levante NB Alcoi SV Paúl lluitarà pel títol Autonòmic

El rival serà el CB Sedaví de València

El Mutua Levante NB Alcoi SV Paúl ha arribat a la final d'un Campionat Autonòmic de la categoria infantil per mèrits propis. Part del treball ja s'havia realitzat en vèncer de 9 punts en la pista del Godella. Tot i la derrota a casa per tres punts (73-76), els alcoians lluitaran pel títol amb el CB Sedaví. La final podria jugar-se el 2 de juny al pavelló L'Illa de Benidorm a les 18 hores.

El Mutua Levante NB Alcoi SV Paúl ha arribat a la final d'un Campionat Autonòmic de la categoria infantil per mèrits propis. Part del treball ja s'havia realitzat en vèncer de 9 punts en la pista del Godella. Tot i la derrota a casa per tres punts (73-76), els alcoians lluitaran pel títol amb el CB Sedaví. La final podria jugar-se el 2 de juny al pavelló L'Illa de Benidorm a les 18 hores. 

Els herois d'aquesta gesta i que tracataran de ser campions són aquests: Andrei Raga, Ferran Pascual, Iñaki Villar, Iván García, Javier Aracil, Javier Sanjuán, Joan Pérez, Marc Vicedo, Marcos Llinares, Mauro García, Nicolás Camacho, Óscar Fernández, Roger Segura i Yeray Santonja.