El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Mutua Levante NBAlcoi perd amb polèmica després de dos pròrrogues (94-91)

Un partit d'aquesta temporada del Mutua Levante
Els alcoians adjuntaran un vídeo a la FBCV

No és habitual vore un partit de bàsquet amb dos temps suplementaris, però aquesta vegada fou un duel de molta igualtat. Mutua Levante va protestar en l'acta i aportarà un vídeo a la Federació Valenciana per tal de recòrrer el que va passar respecte a les diferents decissions dels àrbitres. No obstant això, tampoc es té molta confiança en aquest recurs. 

El Petraher València va jugar al límit tot el partit sent els àrbitres molt benvolents. Després del temps reglamentari es forçà la pròrroga i al final d'aquesta una decisió molt discutible concedeix tirs. Després de l'error en el segon tir lliure es xiula una falta ja fora de temps que transformarien els valencians per a empatar de nou el partit. 

A la segona pròrroga el Mutua Levante es quedà amb tan sols quatre jugadors. Fede Cloquell, ja amb molta experiència a les banquetes, comentava després del duel a la pista dels valencians que mai havia vist cosa igual.

Parcials:  15/19 - 24/20 - 16/12 - 17/21  Pròrrogues. 15/15 - 7/4.
Anotadors:  Andy 23, Paco 20, Sanjuan 18, Álvaro 12, Álex, cinc inicial;  Juanjo 4, Pau Ortiz 4, Joan Dura 4, Pau Gramaje 6, Álex Balaguer.