El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Mutua Levante NBAlcoi torna a guanyar en un gran partit

Els alcoians derrotaren al Mislata per 62-70

Un altre gran partit i amb les mateixes distraccions que en l'anterior però aquest equip sap tirar del seu ofici i orgull quan arriba l'hora de la veritat. Aquesta jornada Àlvaro, amb una sèrie de triples i cistelles de dos magistrals després de quatre setmanes lesionat, va aportar punts determinants des d'el perímetre. Charles, en la seua línia, igual que Paco Poveda que és el mes regular de l'equip. Quant a l'americà Scott, continua la seua adaptació i aportant al grup. Per la seua banda, Quasim ha causat baixa en el club.

Un altre gran partit i amb les mateixes distraccions que en l'anterior però aquest equip sap tirar del seu ofici i orgull quan arriba l'hora de la veritat. Aquesta jornada Àlvaro, amb una sèrie de triples i cistelles de punts magistrals després de quatre setmanes lesionat, va aportar punts determinants des d'el perímetre. Charles, en la seua línia, igual que Paco Poveda que és el mes regular de l'equip. Quant a l'americà Scott, continua la seua adaptació i aportant al grup. Per la seua banda, Quasim ha causat baixa en el club.

Aquesta victòria acosta als llocs de promoció d'ascens estant a únicament dos d'aconseguir-ho. El pròxim partit davant el Picanya a casa pot acostar més encara a l'objectiu de l'ascens.

Parcials:  13/20 - 16/9 - 12/22 - 21/19.
Anotadors:  Paco 10, Àlvaro 19, Charles 14, José Carlos 10 i Àlex, cinc inicial; Andy 11, Adrian 4,  Scott 2, Joan Durà, Sanjuán i Juanjo Serrano.

Viatge a la Fonteta

El diumenge 4 de febrer el club viatja fins a la Fonteta per a veure el duel d'ACB entre el València Bàsquet i el Betis. Açò forma part del compromís entre tots dos entitats. Hi haurà foto amb els jugadors del campió de l'ACB i disputaran un partit durant el descans del mateix.